Hvilke rengøringsmetoder er de rigtige for dig ud fra et hygiejnemæssigt synspunkt?
Erfaring fra rengøring i sundhedsvæsenet viser, at der kan opnås væsentlige forbedringer i hygiejnen ved at indføre korrekte rengøringsmetoder (fx forud klargjorte, en moppe/klud pr. lokale/område).Udgangspunktet er at forstå stedets risikoniveau:
- Højrisiko: Hoteller, barer, restauranter, fitnesscentre, lufthavne. Store mængder af besøgende, ofte fra flere lande og besøg, selvom man er syg.
- Mellemrisiko: Undervisning, kontorer. Lavere antal besøgende, halvoffentligt og derfor nemmere at kontrollere.
Velg riktige rengjøringsmetode!
Velg riktige rengjøringsmetode!
Metode |
Hygiejneniveau |
Procedure |
För-preparering |
|
|
Spray |
|
|
Spand/Spand & vrider |
|
|
Method |
Process |
Hygiene Level |
Bucket / Bucket & Press |
|
|
Spray |
|
|
Pre- Prepared, washable |
|
|
Single Use |
|
|
Method |
Process |
Hygiene Level |
Bucket / Bucket & Press |
|
|
Spray |
|
|
Pre- Prepared, washable |
|
|
Single Use |
|
|